ROZVOZ BESEDA FRÝDLANT 18.11.- 22.11.2024
Pondělí: pol. Krupicová s vejci
1,3,7, 1. 100g Kuřecí plátek zapečený se sýrem, dušená rýže nebo brambory
1,3,7, 2. 100g Čočka na kyselo, uzené maso, okurka
Úterý: pol. Dýňový krém
1,3,7, 1. 100g Vepřové výpečky, špenát, bramborový knedlík
1,3,7, 2. 100g Pečené kuřecí paličky, zelný salát Coleslaw
Středa: pol. Krkonošské kyselo
1,3,7, 1. 100g Vepřové na kmíně, dušená mrkev, vařený brambor
1,3,7, 2. 100g Zapečené těstoviny s uzeným masem a smetanou, okurka
Čtvrtek: pol. Cibulačka
1,3,7, 1. 100g Maďarský vepřový guláš, těstoviny nebo houskový knedlík
1,3,7, 2. 100g Studentský řízek, šťouchaný brambor, okurka
Pátek: pol. Frankfurtská
1,3,7, 1. 100g Vepřové kostky na paprice, těstoviny nebo houskový knedlík
1,3,7, 2. 100g Kuřecí roláda, bramborová kaše
ROZVOZ BESEDA FRÝDLANT 25.11.- 29.11.2024
Pondělí: pol. Česnečka s vejci
1,3,7, 1. 100g Segedínský guláš, houskový knedlík
1,3,7, 2. 100g Vepřová podžárka, dušená rýže
Úterý: pol. Bramborová
1,3,7, 1. 100g Bratislavská vepřová plec, těstoviny nebo houskový knedlík
1,3,7, 2. 100g Pečené kuře, bramborová kaše
Středa pol. Pórková s vejci
1,3,7 1. 100g Pečená kachna, houskový knedlík, červené zelí
1,3,7 2. 100g Smažený kuřecí řízek, vařený brambor, kyselá okurka
Čtvrtek: pol. Zelňačka
1,3,7, 1. 100g Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík
1,3,7, 2. 100g Kuřecí stehenní steak, švestková omáčka, pečený brambor
Pátek: pol. Kulajda s vejci
1,3,7, 1. 100g Novohradský vepřový plátek, rýže nebo brambor
1,3,7, 2. 100g Halušky se zelím a uzeným masem